Oberta la matriculació a l’Escola Municipal de Música d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Després del període de preinscripcions el passat mes de maig, ara l’Escola Municipal de Música d’Olot Xavier Montsalvatge obre el període de matriculacions per al curs 2021-2022 que es portarà a terme del 9 al 24 de setembre, telemàticament.

L’Escola Municipal de Música obre el període de matriculacions per al curs 2021-2022. El centre, que compta actualment amb 300 alumnes, ofereix la possibilitat de començar, millorar o professionalitzar-se en el món de la música, independentment del nivell inicial.

L’Escola ofereix formació a infants des de 3 anys fins a adults. Des de classes de sensibilització musical, passant per l’aprenentatge llenguatge musical, el cant coral o aprendre a tocar un  instrument; els interessats poden escollir entre 15 especialitats diferents amb classes individuals o en grup. En aquest sentit, el centre també disposa de conjunts instrumentals i corals per aquelles persones que vulguin compartir i practicar de forma conjunta els seus coneixements musicals.

Les matrícules només es poden realitzar de forma telemàtica a través del web de l’EMMO. A part, a la pàgina web de centre escolademusica.olot.cat trobareu tota la informació respecte a l’oferta, horaris i preus. En cas de requerir més informació o per resoldre dubtes, es poden posar en contacte amb l’Escola Municipal de Música al 972 27 00 44 de 15 a 21 h. A part, també es pot fer presencial, demanant cita prèvia.

Complint amb les mesures de prevenció de la COVID-19, és obligatori l’ús de mascareta i el compliment de les normes de seguretat establertes en matèria de distància i d’higiene.

Comparteix-ho amb els teus amics: