Aquest diumenge tindrà lloc l’onzena edició de la Marxa Nadalenca d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ja es poden fer les inscripcions per internet a la Marxa Nadalenca d’Olot, amb novetats importants

Un cop més arriba la Marxa Nadalenca en la seva onzena edició i ho farà el dia 13 de gener de 2019. Una de les grans novetats és que la sortida i arribada tindrà lloc a la Plaça Catalunya i que comptarà amb dues curses, una de competitiva i una caminant no competitiva, totes dues de 7 km, Un recorregut diferent de les darreres edicions i molt recomanat passant per les diverses seus de la mostra de Pessebres. I per la gent gran i persones amb mobilitat reduïda es farà una marxa d’1 km, aquesta gratuïta. La sortida serà conjunta a les 10 del matí.

Les 300 primeres inscripcions tenen garantides els obsequis: una samarreta tècnica de la cursa del Carrer Nou, gentilesa de l’Associació Girona Centre Eix Comercial, uns mitjons i diferents productes cedits pels col·laboradors.

Aquesta cursa és de les més multitudinàries d’Olot, arribant fins a més dels 500 participants. Com en les darreres edicions, l’organització donarà 1 euro per cada inscripció a Càritas Garrotxa.

A part de les inscripcions per internet, també es podran fer presencialment el dia de marxa però amb un recàrrec de dos euros. Tothom tindrà dret a obsequis, regals i una degustació de xocolata desfeta i xurros.

Més informació de la cursa, recorreguts, inscripcions, fotos, vídeos, etc. AQUÍ.

ARXIU VÍDEO: