Aquest diumenge tindrà lloc el 25è Cros d’Olot que tindràs lloc aquest diumenge 24 d’octubre

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ja podeu fer la vostra inscripció al 25è Cros d’Olot que organitzem aquest diumenge, 24 d’octubre, als paratges de le Tries. Després de no poder-se fer duant la temporada passada a causa de les afectacions de la pandèmia, enguany tornem a oraganitzar aquesta competició tan apreciada pels amants del cros i de l’atletisme.

El Cros d’Olot dona, des de ja fa unes quantes temporades, el tret de sortida del Circuit Gironí de Cros. És un dels circuits més exigents de les proves gironines, que actualment ja compta amb més d’una vintena d’edicions celebrades. Aquesta és una competició d’unes característiques tècniques amb una duresa considerable, a causa del terreny i del recorregut, i per això el converteix en una prova molt interessant de participar per a tots els amants del cros i de l’atletisme.

Per altra banda, tothom que ho desitgi pot participar en la categoria open, oberta a qualsevol atleta, estigui o no federat. Una bona manera de formar part d’aquesta competició per a tothom que té ganes de córrer i provar-se en aquesta gran prova d’atletisme.

El cros té lloc al voltant de les instal·lacions del Club Natació Olot, al paratge de les Tries, un circuit permanent que surt del camp de futbol a tocar de la muntanya, al costat de la font de les Tries. Aquest és un entorn idíl·lic que ofereix a tothom que vingui a participar la possibilitat de gaudir de la natura a pocs metres del centre de la capital de la Garrotxa.

INFORMACIÓ DEL XXV CROS D’OLOT  AQUÍ

INCRIPCIONS AQUÍ