Obertes les inscripcions de colles a la Vila Gegantera

Comparteix-ho amb els teus amics:

El cap de setmana del 31 de maig i 1 de juny se celebrarà a Olot la Vila Gegantera, la trobada més important de faràndula que es fa la demarcació de girona i que organitza la Coordinadora de Colles Geganteres.

maqueta_2014_2S_v4.indd

Totes les colles de faràndula de la comarca de la Garrotxa que estiguin interessades a participar en aquesta festa ja poden fer les seves inscripcions a través del web de l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot (www.olotcultura.cat).

La Vila Gegantera té lloc cada any en una població diferent i, aquest 2014, s’ha escollit Olot coincidint amb la celebració dels 125 anys dels actuals Gegants d’Olot.

Serà una doble jornada festiva que tindrà lloc el cap de setmana del 31 de maig i 1 de juny. Tot i que el dia central de la celebració serà el diumenge, durant tot el dissabte també s’ha programat diverses activiats entre les quals destaca una cercavila de gegantons, cavallets i cabeçuts i un sopar popular. El diumenge, hi haurà una cercavila de gegants i un esmorzar de colles.

Totes les colles de faràndula de la Garrotxa que vulguin participar en aquesta trobada ja poden fer les seves inscripcions al web de l’ICCO AQUÍ omplint el formulari que hi trobareu.