Obertes les inscripcions per a la Cursa de la Dona a Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Obertes les inscripcions per a la Cursa de la Dona a Sant Joan les Fonts

Ja són obertes les inscripcions per a la 3a Cursa de la Dona de Sant Joan les Fonts, que tindrà lloc el proper diumenge 29 de març de 2020 a partir de les 10h, amb sortida i arribada al Prat de les Coromines i organitzada amb la col·laboració de veïns de Sant Joan les Fonts, Els Colats, La ONG local Nzuri Daima i l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts.
Un total de 6km de recorregut, sense desnivell, que es pot fer corrent, caminant, amb cadira de rodes i cotxets.

Es tracta d’una cursa solidària i no competitiva que aquest any té la peculiaritat, com altres curses de la dona, de destinar íntegrament el 100% dels beneficis a projectes contra la violència de gènere i en concret contra la violència radical exercida sobre dones i nenes, a traves de la ONG local Nzuri Daima.

Des de l’organització conviden a participar en aquesta cursa a tothom, perquè educar en la igualtat és cosa de tots.

  • Hi pot participar tothom
  • El recorregut recorrerà paratges on predominen el verd i els camins de terra, i per tant no serà exclusivament urbà
  • És una marxa totalment inclusiva, que permet la participació de tots els nivells, un recorregut per a les persones amb mobilitat reduïda, i oferint un servei d’acompanyament a les persones amb cadira de rodes que ho necessitin

El preu de la inscripció és de 10€ per persona i inclou samarreta Women Revolution, bossa del corredor i esmorzar, a més de les activitats lúdiques de final de cursa, i 4€ per als infants de 0 a 3 anys i que inclou un pitet solidari exclusiu de la cursa.

A partir del 22 de març es tancaran les inscripcions online. El mateix dia de la cursa diumenge 29 de març, hi haurà la opció d’inscriure’s de forma presencial a partir de les 8.30h al Prat de les Coromines (aquest dia no s’inclourà samarreta, bossa ni esmorzar, però es podrà gaudir del preciós recorregut de la cursa, de les activitats i de l‘ambient festiu solidari).

Durant la jornada, a més, hi haurà activitats lúdiques com exhibició de capoeira, actuació musical en directe, pinta cares i moltes més sorpreses.

Convidem a tots i totes les veïnes  i a les entitats de Sant Joan a sumar-se i a col·laborar en aquesta cursa solidaria  de la manera que  cadascú pugui, aportant el seu temps, com a voluntaris el dia de la cursa, proposant activitats…tot suma!

Com es poden fer les inscripcions:

Per internet a la pàgines web:

www.cursadonasantjoan.com

www.curses.cat

Comparteix-ho amb els teus amics: