Obertes les inscripcions per a la cursa d’orientació per Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ja estan obertes les inscripcions de la cursa d’orientació que es farà a Sant Joan les Fonts el proper 16 de febrer del 2020.

Les sortides es faran a partir de les 10.00 del matí al parc de Can Miquelet. Es tracta d’una cursa inclosa dins la Lliga Nord d’Orientació 2020, amb els circuits oficials i d’iniciació pensada per a tots els nivells.

Aquesta competició buscarà apropar aquest esport a la comarca i ser un entrenament per aquelles persones que l’han convertit en la seva passió. El proper 16 de febrer, des de les 9.30, començarà la rebuda de participants i l’obertura de noves inscripcions, en cas de quedar places disponibles.

A les 10 del matí es començaran a donar sortides i l’arribada es tancarà, de manera orientativa, a partir de la 1 del migdia. A l’acabar hi haurà un petit avituallament per als inscrits.

Hi haurà cinc circuits diferents:

C1: Pels que ja en saben i volen fer un entrenament. Participació individual
C2: Pels que ja en saben i volen fer un entrenament. Circuit més curt que el C1. Participació individual
C3: Nivell mitjà, pels que s’inicien en aquest esport. Es pot participar en grup
C4: Pels que s’inicien en aquest esport (recomanat per nens/es a partir de 10 anys, grups, famílies, etc.)
C5: Iniciació nens (recomanat per nens/es menors de 10 anys, grups, famílies amb nens petits, etc.)
Les inscripcions valen 4,5€ pels menors d’edat (3€ si són federats) i 8,5€ pels adults (7€ si són de la FCOC). Es poden fer de manera anticipada fins el dijous 13 de febrer a la mitjanit.

Aquesta iniciativa arriba a Sant Joan les Fonts de la mà de Gastant Keks, els Colats i el suport de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts.

Inscriu-te aquí!

Comparteix-ho amb els teus amics: