Darrers dorsals disponibles per a la Mitja Marató de la Garrotxa i la Cursa Popular de 10 Km

Comparteix-ho amb els teus amics:

El pròxim diumenge 24 d’abril de 2016, a partir de les 10 del matí, se celebrarà l’edició 22 de la Mitja Marató de la Garrotxa – Memorial Josep Abulí i la 3a edició de La Cursa Popular de 10 Km, organitzades pel Club Natació Olot.

>> FER INSCRIPCIÓ <<

La Mitja Marató de la Garrotxa ha assolit un gran prestigi per la seva excel·lent organització, per la bellesa del recorregut i pel particular regal amb què s’obsequia a tots els participants que finalitzin dins l’horari establert: un pernil per als participants a la Mitja Marató i un assortit d’embotits pels de La Popular de 10 Km.

El circuit, que comença i acaba a les instal·lacions del CN Olot, transcorre per la part nord de la Vall d’en Bas (pels pobles de la Pinya i el Mallol), des d’on es pot gaudir d’unes esplèndides vistes de la muntanya de Santa Magdalena i del Puigsacalm. La ciutat d’Olot, com no podia ser d’una altra manera, també és un escenari privilegiat de la prova.

Com ja és costum, durant la cursa els atletes podran recuperar forces amb els punts d’avituallament repartits pel recorregut on voluntaris repartiran aigua. Tots els participants podran gaudir a l’arribada dels serveis de vestuaris, dutxes, guarda-roba i de massatges. A més a més, per recuperar forces se servirà un petit refrigeri.

Aquestes curses formen part de la lliga E.O.S. conjuntament amb les mitges maratons de Banyoles i la d’Empúries, i la popular de 10 Km, amb les de Figueres St Josep, Empúries, Carrer Nou de Girona, St Lluc d’ Olot i La Llagosta. Per tant, els participants sumaran punts per la classificació general d’aquesta lliga de curses que ofereix premis i obsequis als millors classificats.

Si vols consultar el reglament de la prova, fes clic aquí

Vídeo:  21a Mitja Marató de la Garrotxa i la 2a Cursa Popular de 10 Km 2015