Obertes les inscripcions per la XVI Pedalada BTT de Santa Pau

Comparteix-ho amb els teus amics:

El diumenge 23 de febrer de 2014 celebrarem la XVI Pedalada BTT de Santa Pau. Hi haurà dos recorreguts un de curt de 24 km un xic més dur que els darrers anys i un de llarg de 41 km molt més exigent i dur seguint la tradició de la volta llarga de l’any anterior.

Vídeo: XV BTT Santa Pau 2013
[youtube]http://youtu.be/VEC7Eznr–w[/youtube]

El preu de les inscripcions són els següents:

Federats inscripció anticipada 11€
No Federats inscripció anticipada 14€
Federats inscripció el mateix dia de la cursa 15€
No Federats inscripció el mateix dia de la cursa 18€

Les inscripcions anticipades es podran fer a través de runedia.com a partir del dia 27 de gener i fins el dia 21 de febrer a les 23:59.

El recorregut de la volta llarga passarà pel veïntat de Sant Martí (Santa Pau), Coll de Boixeda, Godomar (Batet de la Serra), Font de Buc (Santa Pau), Croscat (Olot) , La Fageda d’en Jordà (Santa Pau), Can Xel, Collet de Bassols. Fins a aquest punt el recorregut curt i llarg són coincidents, després el recorregut llarg pujarà la Collada de Font Pobra, Coll Serrella (Sant Feliu de Pallerols), Les Medes (Sant Aniol de Finestres), Clot de Matabous, Ventós, Aulina de la Creu, Estret de Gibraltar, El Grau, Les Marrades(Santa Pau) i Santa Pau.

El recorregut de la volta llarga passarà pel veïntat de Sant Martí (Santa Pau), Coll de Boixeda, Godomar (Batet de la Serra), Font de Buc (Santa Pau), Croscat (Olot) , La Fageda d’en Jordà (Santa Pau), Can Xel, Collet de Bassols. Fins a aquest punt el recorregut curt i llarg són coincidents, després el recorregut curt baixarà per Roure, Rocanegra i Santa Pau

MES INFORMACIÓ AQUÍ