Obertes les Matrícules a l’Escola Municipal d’Expressió a més d’una vintena de cursos i tallers

Comparteix-ho amb els teus amics:

Obertes les Matrícules a l’Escola Municipal d’Expressió a més d’una vintena de cursos i tallers

Aquest dilluns 16 de setembre s’ha obert el període de matriculació a l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot (EME), que presenta per aquest nou curs un sistema de gestió i un projecte educatiu renovat. Una de les principals novetats que presenta l’EME és l’ampliació d’oferta formativa que està dirigida a tot el públic a partir de 3 anys. 23 propostes diferents pensades per arribar a una població més àmplia i diversa.

Per als nens i nenes de 3 a 11 anys s’ofereix cursos anuals d’ExplorArt, Expressió Plàstica, l’Art del Teatre, Creacions amb Fang, Il·lustració i Còmic, Traç i Moviment i Dansa Creativa. Per a joves a partir de 12 anys, s’hi podran trobar propostes com el taller d’Il·lustració i Còmic, els Tallers Artístics o LaborActori Jove (creació teatral col·lectiva).

Seguint amb la línia que es va començar el curs passat, l’escola aposta per potenciar l’aprenentatge intergeneracional. És per aquest motiu que la nova programació presenta cursos trimestrals dirigits tan a mainada, a joves i a adults.

En aquest sentit, i com a noves propostes, s’ofereixen els tallers d’Animació, de Dansa Contemporània, de Costura Creativa. També cal destacar els cursos que ja s’havien ofert el curs passat, però que no es van poder tirar endavant per falta d’alumnes. Aquest setembre tornen a formar part de l’oferta de l’EME com la interpretació i màgia, joieria o ganxet. També s’inclouen a la programació de l’Escola els tallers que any rere any es van consolidant com el curs de ceràmica, la iniciació al teatre, la creació d’una Comèdia, dibuix i pintura, fotografia, scrapbookig o patchwork.

Un dels objectius principals de l’escola és acostar la ciutat a l’aula i ser presents en la vida social i cultural d’Olot. Sota aquesta premissa s’ofereix, de la mà d’en Marc Sau i en David López, un taller de pessebrisme dirigit a totes les persones que vulguin aprendre a fer un Pessebre. S’impartirà els dilluns o els dimecres de 17.30 a 19.30h.

Una altra de les novetats que s’incorpora en el nou díptic és la dansa. La Marta Riera impartirà un taller de dansa creativa dirigit a mainada de 6 a 8 anys els dilluns de 17.30 a 19h i un taller de dansa contemporània per alumnes a partir de 12 anys, els dilluns a partir de les 19h.

Matrícules a l’Escola Municipal d’Expressió: del 16 al 25 de setembre. Es poden fer presencialment a l’escola de 17h a 19h o bé per Internet aquí. Per a més informació aquí o al 972 26 68 47.