Objectiu 2014: perseguir i desarticular la màfia sanitària de CiU i PSC

Comparteix-ho amb els teus amics:

Per Albano Dante Fachin Pozzi: Si parlem de “dret a decidir”, de “la consulta” i del “procés” es podria dir que CiU i el PSC són dos partits totalment enfrontats. Però si parlem d’altres temes aquest enfrontament desapareix i CiU i el PSC fan pinya. La corrupció i la destrucció del sistema públic de salut és un d’aquests temes.

Al llarg de 2013 hem descobert que el sistema sanitari català és un niu de corrupció. Empresaris afins a la sociovergència fent-se rics il·legalment, contractes a dit, sous d’escàndol, factures fantasma, diputats i alcaldes còmplices… Un veritable pou de merda que el Parlament va intentar investigar però va ser impossible: CiU i el PSC van vetar compareixents i van tapar-se els greus escàndols l’un a l’altre. Dos partit units amb un objectiu: tapar els escàndols que afecten a les seves vaques sagrades: Xavier Crespo, Marina Geli, Jordi Turull, Josep Prat, Carles Manté i un llarg etcètera sociovergent tan tacat de porqueria que amb prou feines pot aixecar la mà per votar plegats en la defensa de la opacitat i la corrupció.

Per sort, aquest 2013 centenars de persones i organitzacions arreu de Catalunya s’han aixecat contra la màfia sanitària sociovergent. Gràcies a aquesta feina s’ha començat a esquerdar el mur de silenci que els protegia. Aquest 2014 toca rematar la feina. Cal fer fora els corruptes dels nostres hospitals. Sabem els seus noms. Els farem fora. Cal que tothom sàpiga que CiU i el PSC són els garants i els impulsors d’aquesta màfia sanitària. Tenim els documents i les proves. Ara cal que arribin a tota la població. I sobretot, aquest 2014 cal trencar el bloqueig informatiu dels mitjans del poder i aconseguir que tothom se n’adoni de que el que ens juguem és la salut dels nostres. Parlem de no poder entrar a un quiròfan per no tenir diners, parlem de necessitar atenció i no tenir-ne, parlem de que a la Catalunya de CiU i el PSC hi haurà gent que morirà pel sol fet de no tenir diners. Un terreny abonat per a que la màfia sanitària sociovergent s’empleni les butxaques. Lamentablement per ells, però, aquest 2014 som molts els que tenim un objectiu: perseguir i desarticular la màfia sanitària de CiU i el PSC.

Que es vagin preparant. No callarem i no pararem.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iPX0yLcP_rM[/youtube]

cafeambllet.com