OBJECTIU: Adhesió de Sales de Llierca a l’AMI

Comparteix-ho amb els teus amics:

Com ja sabeu, la CUP del Llierca som conscients del repte polític que viu el país per construir el nou Estat Independent de Catalunya.

La CUP va presentar als Ajuntaments de Tortellà i Sales de Llierca, únics pobles de la Garrotxa no adherits a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), unes instàncies demanant l’adhesió immediata a l’AMI, tenint en compte que en la consulta del 9N les dues poblacions es van manifestar obertament partidàries de la independència, i a Sales en concret les dues forces més votades en les últimes eleccions al Parlament de Catalunya van ser la CUP (25,6%) i ERC (més del 21%).

L’Ajuntament de Tortellà ja ha manifestat la voluntat d’adherir-s’hi.

En canvi, la resposta del Sr. Palomeras, alcalde de Sales, donada a través dels mitjans públics però no directament a la CUP, va ser contundent: “es nega a tractar en els plens temes que no siguin estrictament municipals”. Davant d’aquesta resposta, la CUP creiem que el tema de l’adhesió a l’AMI si que s’hauria de tractar en un ple, i que la manera d’aconseguir-ho és a través de la petició directa dels ciutadans.

Per tant, us adjuntem una proposta d’instància per presentar a l’Ajuntament i que insti l’Alcalde a tractar el tema en el proper Ple Municipal que serà el 28 de setembre. Podeu entrar les vostres peticions cada dijous al matí al mateix ajuntament abans del dia 28.

Instància Ajuntament de Sales

Escrit de la CUP del Llierca