Obres d’adequació a l’heliport de Vallter 2000, al Ripollès

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els treballs s’emmarquen en el pla de millora i manteniment de dotze heliports d’emergències d’arreu de Catalunya que porta a terme el departament

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat obres d’adequació i manteniment de l’heliport de Vallter 2000, a Setcases (Ripollès), amb l’objectiu de millorar les condicions, funcionalitat i seguretat de la infraestructura. Els treballs, amb un pressupost de 27.600 euros, tindran una durada de quatre setmanes. Les tasques que es duran a terme consistiran principalment en la repavimentació i el repintat de la pista; la instal·lació d’una nova tanca perimetral; la formació d’un nou camí d’accés a la plataforma i a l’heliport; la millora de la senyalització, i l’adequació de la màniga de vent. Els treballs, que s’emmarquen en el pla de millora i manteniment de dotze heliports d’emergències d’arreu de Catalunya, pretenen posar al dia la infraestructura i afavorir les operacions que s’hi desenvolupen.

Departament de Territori i Sostenibilitat Imatge de l'inici dels treballs de millora de les instal·lacions de l'heliport de Vallter 2000, al Ripollès.

L’actuació a l’heliport de Vallter 2000 s’emmarca en el pla de manteniment i millora de dotze heliports d’emergències que Territori i Sostenibilitat està duent a terme des de l’any passat. Fins al moment, s’ha actuat en set d’aquestes instal·lacions i aquest mes també es preveu iniciar els treballs corresponents a l’heliport de Port del Comte, a la Coma i la Pedra (Solsonès).

Foto: Departament de Territori i Sostenibilitat
Imatge de l’inici dels treballs de millora de les instal·lacions de l’heliport de Vallter 2000, al Ripollès.