Obres de millora de l’Avinguda Europa d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Han començat avui i comporten afectacions de trànsit durant tota la setmana

Aquest dilluns 18 de juliol comencen les obres de millora de l’Avinguda Europa, des de la plaça Unió Europea fins al carrer Portugal. Els treballs, que és previst que durin durant tota la setmana, suposen els canvis de circulació següents:

– Els vehicles procedents de la variant nord de la N260a que vulguin entrar a la ciutat hauran de passar pel costat contrari de l’Avinguda Europa, des de la plaça Unió Europea fins a l’alçada del carrer Portugal, on es tornaran a incorporar al seu carril habitual.

– I els que circulin per la carretera Sant Joan procedents de l’Avinguda Reis Catòlics que vulguin anar a la N-260a, hauran de passar pel carrer França.

– Els conductors que circulin per l’Avinguda Països Catalans podran accedir a l’Avinguda Europa, però hauran de girar a la dreta pel carrer Grècia i continuar pel carrer França si es volen dirigir cap a la variant de la N-260a.

Des de l’Ajuntament d’Olot es demana precaució màxima a l’hora de circular per aquest sector de la ciutat. Per això, es demana paciència als conductors i disculpes per les molèsties que els treballs puguin ocasionar.

La millora d’aquest tram de l’Avinguda Europa s’inclou en el Programa de conservació i millora d’urbanització i ferms a les vies públiques d’Olot, amb una inversió total de 350.000 euros. A més de les obres de l’Avinguda Europa i les del carrer Macarnau que van començar la setmana passada i finalitzaran amb el mes d’agost, també preveu l’asfalt del Camí de les Bruixes -que s’iniciarà ben aviat- i la millora de voreres en un tram de la Plaça Balmes, continuant l’actuació de l’estiu passat, i al Pont del Palau.

OBRES_AvEuropa