OFERTA FEINA: Procés de selecció per a la incorporació de professionals al sector de les arts gràfiques a l’empresa Alzamora Packaging

Comparteix-ho amb els teus amics:

Procés de selecció per a la incorporació de professionals al sector de les arts gràfiques a l’empresa Alzamora Packaging

Aquest mes de maig es posa en marxa un procés selectiu que s’anirà replicant al llarg d’aquestes setmanes a Mas les Mates per tal de preseleccionar candidats que puguin acabar-se incorporant a diferents àrees i departaments d’Alzamora Packaging. Situada a Sant Joan Les Fonts, l’empresa líder en la fabricació d’envasos innovadors i sostenibles de cartró té previst contractar personal per a les àrees de producció, magatzem i I+D, apostant per perfils joves sense experiència que vulguin aprendre una professió i busquin un projecte de futur.

La companyia aposta per polítiques de Recursos Humans basades en el desenvolupament professional, contractant perfils sense experiència en el sector i formant-los com a experts qualificats. Alzamora busca incorporar perfils dinàmics, amb capacitat d’aprenentatge, interessats en formar-se i formar part de la plantilla de l’empresa garrotxina. Amb més de 120 anys d’experiència, 3 centres de producció i un equip humà de més de 300 persones, Alzamora Group està experimentant un fort creixement i necessita incorporar persones per cobrir diferents llocs de feina.

El procés es va iniciar el passat 10 de maig i totes les persones interessades poden inscriure’s a l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG.

La preselecció de persones perquè puguin incorporar-se a empreses de la comarca és un servei consolidat per part de l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG. Es va iniciar l’any 2012 i intenta facilitar la trobada entre l’oferta i la demanda, en aquest cas entre les empreses que volen incorporar personal a les seves organitzacions i les persones inscrites al servei que estan en recerca de feina i que poden encaixar-hi.

En el que portem d’any, des de l’Àrea d’Ocupació ja s’han gestionat 120 ofertes i s’han inserit 89 persones. Actualment hi ha 2.618 persones de la Garrotxa a l’atur (representa una taxa d’atur registral del 9,5%), 47 persones menys respecte el mes anterior.

L’Àrea d’Ocupació de DinamiG ofereix un servei de suport a les empreses que, com Alzamora, requereixen incorporar personal. Des de Les Mates es realitza un procés de selecció per a les noves incorporacions. Les empreses que necessitin incorporar personal, es poden posar en contacte amb l’Àrea d’ocupació de DinamiG- Mas les Mates al 972.26.78.12 o per correu electrònic a intermediacio@dinamig.cat.

Comparteix-ho amb els teus amics: