Oliver Over, cantant, productor i compositor d’Olot, acaba de treure el seu darrer treball

Comparteix-ho amb els teus amics:

Oliver Over, cantant, productor i compositor d’Olot, acaba de treure el seu darrer treball. És un projecte de música independent que surt de Barcelona.

Creant música comercial amb un ancoratge al pop però barrejant amb altres estils com la música llatina, alternativa i urbana. La temàtica de les cançons van des de l’amor fins a experiències de la seva vida, igual passa amb la varietat de sons que emboliquen el projecte, tots triats en la màxima precisió per a crear aquesta atmosfera amb un estil musical únic que caracteritza el projecte. Tota la música de l’album “Oliver Over” està composta, gravada i produïda al seu “home studio”. Va debutar en 2019 en les plataformes digitals amb cançons destacades com “No Mereixes Res” i “Em Va cremar”.

El que es busca ara amb el projecte és el següent. A través del so “Oliver Over” pretén crear un nou sò amb inspiracions dels seus cantants favorits actuals i anteriors, amb una fusió de gèneres i sons que crea una atmosfera diferent en cada cançó.

Amb les lletres sempre es vol transmetre un missatge basat en les seves experiències, pensaments i opinions. A nivell de treball la intenció és projectar més enllà. Actualment l’equip d’imatge i les ballarines estan creant al costat del cantant una proposta escènica de temps adaptable, per a començar a projectar aquest missatge d’una forma més pròxima.

Comparteix-ho amb els teus amics: