Olot acollirà el Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic de grups de xou petit i xou gran

Comparteix-ho amb els teus amics:

La competició es durà a terme el cap de setmana del 27 i 28 de març al Pavelló Esportiu Pla de Llacs d’Olot.

El Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic de grups de xou petit i xou gran es disputarà a Olot. Així ho ha anunciat la Federació Catalana de Patinatge que ha programat la competició per al cap de setmana del 27 i 28 de març.

A diferència de totes les passades edicions, la competició no es realitzarà conjuntament i durant el mateix cap de setmana que la dels grups de xou júnior i el de quartets. Enguany i per primer cop en la història, les modalitats júnior i quartets es disputaran l’11 d’abril a Riudoms. Pel que fa a aquestes modalitats, l’última edició del campionat es va celebrar el 22 i el 23 de febrer de 2020 al Pavelló Barris Nord de Lleida i els títols van ser pel CPA Olot (grups grans i grups Júnior), CP Matadepera (grups petits) i CPA Cardona (quartets).

En l’àmbit dels grups de xou, el dissabte 27 de març es durà a terme la prova de xou petit en la qual participaran 22 equips procedents de les quatre territorials, mentre que l’endemà, dia 28 de març es disputarà la final de grups de xou grans en la qual competiran 9 equips de les territorials de Girona i Barcelona, i en la que està previst que el primer equip del CPA Olot lluitarà per endur-se la victòria a casa.

Enguany, el sorteig de l’ordre de sortida es realitzarà demà divendres 19 de març a les 20h a la seu central de la Federació Catalana de Patinatge a Barcelona i serà emès per You Tube.

Represa de l’activitat de la FCP

Des del dissabte 13 de març la Federació Catalana de Patinatge (FCP) ha anat reprenent la seva activitat i planificant i programant les dates de totes les competicions ajornades per als mesos de març i abril. Una decisió que va ser possible després que el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya modifiqués les mesures en matèria de salut públic per a la contenció de la COVID-19, el passat dilluns 15 de març.

En aquest sentit, a part de l’aixecament del confinament comarcal per a les bombolles de convivència, també es va establir la tornada de totes les competicions esportives catalanes, incloses les de menors de 16 anys, que fins ara no havien estat autoritzades excepte que fossin classificatòries per a un campionat o una lliga d’àmbit estatal. Pel que fa a les categories més petites d’hoquei patins (Prebenjamins, Benjamins, Minifem i Fem11), malgrat que la represa no serà fins al 10 d’abril, una vegada passada Setmana Santa, aquells que vulguin avançar els seus partits al cap de setmana del 27 i el 28 de  març ho podran fer si hi ha acord entre els dos equips. En totes les categories de base que no siguin classificatòries per a un Campionat d’Espanya, el Comitè Català d’Hoquei Patins (CCHP) allargarà la temporada fins a finals de juny.

Info: Federació Catalana de Patinatge (FCP)
Foto: CPA Olot – Instagram