Olot amb el Dia per la Visibilitat Lèsbica

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ajuntament d’Olot se suma a aquesta iniciativa impulsada des del Consell Nacional LGBTI que té per objectiu seguir reivindicant els drets i perseverar en la lluita contra qualsevol mena de discriminació que aquest col·lectiu pugui patir.

Aquest dilluns 26 d’abril és el Dia de la Visibilitat Lèsbica, una diada que se celebra anualment cada 26 d’abril des de l’any 2008. La commemoració d’aquest dia vol ser una forma de reclamar la igualtat de drets i oportunitats per a les persones lesbianes.

En aquest sentit, enguany des de l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de La Garrotxa han incorporat aquesta diada dins el calendari de jornades commemoratives LGBTI+ donant suport a aquesta commemoració amb la voluntat de denunciar la de denunciar la doble discriminació que pateixen les dones lesbianes, pel fet de ser dones i pel fet de ser lesbianes.

Per això, aprofitant aquesta diada, des de les administracions es fa una crida a visibilitzar-se en l’espai públic i al compromís de fer polítiques que reconeguin la doble discriminació i per tal d’avançar cap a la igualtat jurídica i real de les lesbianes.

Des del SAI Garrotxa s’anima a celebrar a través de les xarxes socials les diferents maneres d’estimar, ser, sentir i expressar-se perquè la Garrotxa ha sigut, és i serà sempre diversa.

Info: Ajunt. Olot

Comparteix-ho amb els teus amics: