“Olot Camina”, la nova moció que presentarà la plataforma NO ÉS UN VIAL, per un Olot més sostenible

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Plataforma NO ÉS UN VIAL la presentarà al Ple de l’Ajuntament d’Olot del proper dijous dia 20 de gener, empenyent els diferents partits a posicionar-se al respecte d’una iniciativa destinada a que la ciutat avanci cap a una mobilitat més respectuosa amb l’entorn i el vianant.

La Plataforma No és un vial, és un carrer!, ha enregistrat una nova moció a l’Ajuntament d’Olot, la qual està previst defensar-la en el proper Ple Municipal que es durà a terme dijous dia 20 de gener.

Aquell dia, la plataforma donarà a conèixer els arguments de la proposta “OLOT CAMINA”, empenyent els diferents partits a posicionar-se al respecte. Des de No és un vial creuen fermament en les bondats de la idea, l’aprovació i posada en marxa de la qual tindria entre altres objectius millorar l’educació ambiental de la població i disminuir l’elevat nombre de turismes circulants, tant pel nostre tram com per tota la ciutat.

En aquest sentit, poques són les opcions que ofereix un municipi tan tancat viàriament, però les que hi ha, ho hem dit en altres ocasions, es podrien aprofitar més i no es fa.

En breu es donarà a conèixer tota la moció.