Olot destina 533.000 euros per a subvencions a entitats

Comparteix-ho amb els teus amics:

Es tracta d’una primera resolució d’ajuts destinats a la realització d’activitats, que s’ampliaran amb noves convocatòries abans d’acabar l’any.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olot ha atorgat aquest dijous 25 de juny les subvencions de concurrència competitiva destinades a entitats esportives de la ciutat per a la temporada 2019 – 2020. Pugen a un total de 67.633,67 euros destinades a 40 entitats com AMPAs, clubs esportius i associacions esportives.

Aquests ajuts se sumen a les subvencions que la Junta de Govern Local d’Olot va concedir en la sessió del passat dijous destinades a entitats socials i culturals de la ciutat. Pel que fa a l’àmbit social, l’Ajuntament d’Olot ha atorgat ajudes per un import de 77.182 euros a 12 entitats socials, 16 associacions veïnals i 7 entitats de cooperació. En l’àmbit cultural, s’han concedit 278.100 euros per donar suport a les entitats de la ciutat. Des de promoció de la ciutat, s’han previst ajudes de fins a 110.337,20 euros.

En total, l’Ajuntament d’Olot ha concedit, fins al moment, 533.252,87 euros a entitats esportives, socials, culturals i de promoció del territori.

Aquestes ajudes s’afegiran a noves subvencions que s’atorgaran a mesura que avanci l’any. Moltes entitats han expressat els seus dubtes sobre si, amb les mesures de prevenció de la COVID, podran o no realitzar l’activitat prevista. Per aquest motiu, bona part de les subvencions han quedat condicionades a l’evolució d’aquests propers mesos. Cada any l’Ajuntament d’Olot destina una partida de més d’un milió d’euros per al foment i potenciació del teixit associatiu de la ciutat.

Info: Ajunt. Olot

Comparteix-ho amb els teus amics: