Olot en Comú presenta la seva candidatura

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dimecres 24 d’abril Olot en Comú-Podem va presentar la candidatura per les properes eleccions municipals d’Olot.

El cap de llista, Xavier Garcia, va destacar la renovació d’alguns números capdavanters, com per exemple l’educadora social, Montserrat Burgalés com a número 2 o el pediatre de l’hospital comarcal Stephan-Otto Schneider. També va destacar el president de l’AV de St Miquel Juan Correa que a banda de l’activitat veïnal ha estat regidor amb responsabilitats de govern quan vivia a l’àera metropolitana de Barcelona, la Núria Pascal com a referent professional de la cultura i la comunicació i la “veu” de Ràdio90 i en Raül Valls activista ambiental per una altra cultura del Territori ara membre del Centre per la Sostenibilitat Territorial i anteriorment portaveu de Salvem les Valls.

Garcia va destacar que és una candidatura àmplia, de 25 persones amb 4 suplents, i que si la capgiréssim, els perfils del darrera son prou potents i significatius, ja que compta amb l’exregidor d’ICV i vulcan leg, Llorenç Planagumà; l’exdirector de la Fundació d’Estudis Superiors de la Garrotxa Jordi Calabuig, la metgesa Quionia Villar, l’educador de Joan XXVIII Anna Rodríguez, i en Lluís Jiménez, professional de la Seguretat Social i activista per un altre món possible.

Una llista molt completa, amb professionals experimentats, que tenen una alta sensibilitat per al món social, educatiu, sanitari, ambiental, cultural, veïnal i activistes en defensa dels drets ambientals, LGTBI, salut mental, i foment d’una economia social entre altres aspectes i lluites socials.

Van destacar la representació significativa del món sanitari, amb el pediatre Schneider al capdavant, per visibilitzar la degradació d’un sector essencial de la nostra societat. Cal posar el focus per reverit la degradació del món públic sanitari i aturar la privatització i mercantilització que viu.

Amb aquesta proposta de candidatura volem transmetre a la ciutadania la necessitat de canvi per construir una ciutat més coherent i justa des d’una optica clarament d’esquerres i ecologista. Creiem que la justícia social no s’ha treballat prou i que cal prendre mesures urgents per transitar cap a una societat més verda, respectuosa amb el territori, promocionat d’una economia social i solidària i combativa envers les desigualtats creixents.

Olot en Comú creu que pot ser el punt de palanca per construir un veritable govern de progrés. Amb un patrimoni humà de dones i homes preparades per aquest canvi i la marca de ser l’esquerre coherent és amb el que ens presentem per fer Olot més just, més ecològic i més comunitari.

Info i foto: Olot en Comú

Comparteix-ho amb els teus amics: