Olot en Comú valora positivament la feina feta aquests anys

Comparteix-ho amb els teus amics:

Olot en Comú – Fem una valoració de la feina feta aquests darrers 4 anys, i que ha consistit en 47 mocions de les quals s’han aprovat 44, nombroses aportacions en les Ordenances Fiscals impulsant mesures socials, mediambientals, d’habitatge, etc.

Hem presentat els ingressos econòmics del nostre grup municipal i del regidor pel nostre compromís per la transparència i ens comprometem a retre compte de les despeses fetes en la propera campanya electoral.

Entre les mocions aprovades en volem destacar dues, la que ha aconseguit tenir un projecte i el compromís per dur a terme la piscina municipal coberta tan reivindicada per Olot en Comú com per un nombrós grup de persones que van recollir més de 2.000 signatures exigint la seva construcció.

La segona és la tarifació social en les escoles bressol i l’escola de música, que significa pagar funció del nivell de renda i així fer-ho accessible a tothom.

Hem aconseguit incrementar de manera important les inversions a fer en el Nucli Antic i el barri de Sant Miquel.

Hem volgut fer una oposició constructiva i d’aquesta manera ser útils als ciutadans d’Olot aconseguint millores.

Esperem que aquestes eleccions tornin a configurar una majoria d’esquerres i poder formar govern a diferència del que va passar fa 4 anys tot i la nostra ferma voluntat en fer-lo possible. Si tenim suport ens comprometem a tornar-ho a intentar i a major força d’Olot en Comú major possibilitat de tenir un govern d’esquerres.

foto de Olot En Comú.

foto de Olot En Comú.

Comparteix-ho amb els teus amics: