Olot ja té un nou club ciclista: el Club Ciclista Lefa Team

Comparteix-ho amb els teus amics:

Fa uns dies es va presentar el nou Club Ciclista Lefa Team per a la temporada 2014, amb més de 70 socis i amb l’objectiu de formar un grup amb l’afició al ciclisme com a denominador comú. El club organitza sortides els dissabtes, diumenges i dies festius amb sortida des d’Olot, a més d’actes socials com excursions i àpats. El club correrà les proves ciclistes elit/sub23, sènior, màster 30 i veterans 40 del calendari català i nord-català sota la denominació de Fortia-Lefa Team; amb el lideratge del corredor elit argentí Mauricio Müller, campió de diverses proves del calendari català i espanyol a més del campionat de grans clàssiques.

0174

Fortia és el principal patrocinador del projecte conjuntament amb Linbikes, Firabar, restaurant l’Arç, electricitat Joan, Espai Bici Olot, el Rei de la Rajola, enguixats Planella, RPM 2000 i la casa del pernil.

La junta directiva està formada per Joan Linares com a president, Ramón Ruiz vicepresident, Josep Quintana secretari, Albert Verdaguer tresorer i els vocals Alberto Parra, David Ferrer, Ferran Riera, Juan Lobato, Juan Pozo, Mauricio Muller i Toni Olivares.

Primera cursa 2014 i primer podi
Mauricio Müller segon a la cursa del Perello. A la mateixa cursa també va participar Ramón Ruiz, Jordi Fuentes, David López, Jose Manuel Espinar i Javi Fernàndez.

IMG_1047

teamlefa.blogspot.com.es