Olot serà l’escenari de la primera edició del RapndRap Fest, un festival musical dedicat explícitament a la música urbana

Arriba la primera edició del RapndRap Fest, un festival musical dedicat explícitament a la música urbana.

Més de deu artistes passaran per l’escenari del Líquid Club el proper dissabte 16 de març. Els components del programa radiofònic RapndRap, que s’emet a Ràdio la Vall, són els responsables de la iniciativa, amb la intenció de donar visibilitat a l’escena urbana de la comarca.

Quatre persones formen el RapndRap, l’únic programa de ràdio en català especialitzat en música urbana. Des d’un inici tenien clar que la ràdio era només el primer pas i després de rebre una molt bona acceptació del seu públic decideixen anar més enllà organitzant un festival de més de set hores de durada al Líquid Club on hi participaran artistes locals, gironins i barcelonins. L’aposta és clara, donar visibilitat als artistes pròxims i poder oferir espectacles musicals al públic olotí i així respondre a la demanda que genera l’increment de consumidors d’aquest estil.

Aquest és només un pas més pel RapndRap, que té clar que vol donar continuïtat al projecte, i ja està pensant en noves edicions i nous esdeveniments, apostan per la música com una eina cultural imprescindible.