Olot s’omple de fotografies amb una cinquantena d’exposicions

Comparteix-ho amb els teus amics:

La dotzena Biennal Olot Fotografia mostra a partir d’aquest divendres 55 exposicions, repartides en sales públiques i privades de la ciutat d’Olot, Castellfollit de la Roca i Barcelona. Fotògrafs d’arreu de Catalunya presenten els seus treballs, al costat d’altres artistes d’Espanya, França, Alemanya, Romania i Veneçuela.

La Biennal s’inaugurarà aquest divendres a les 19h i durarà fins al 27 d’agost. La mostra concedirà a un dels fotògrafs participants la cinquena beca Olot Fotografia, dotada amb 1.500 euros, que servirà per produir una exposició inèdita que es presentarà l’estiu vinent a Olot.

Durant el divendres i el dissabte alguns dels autors oferiran visites guiades a les exposicions. A més, aquest cap de setmana s’organitzen tallers per aprendre a fer transferències fotogràfiques, desenvolupar la tècnica de la cianotípia i retratar el nu. Tant divendres com dissabte també voltaran per Olot dos fotògrafs minuters que faran fotografies químiques instantànies a tots aquells que ho desitgin.

La Biennal d’Olot Fotografia acabarà el dissabte 27 d’agost amb una fira d’autor a les voltes de la plaça Clarà.

Biennal Olot Fotografia