Òmnium, Assemblea i ADL, proposen una campanya comarcal per a reclamar “PER NADAL TOTS A CASA!”

Comparteix-ho amb els teus amics:

3 anys….

Òmnium, Assemblea i ADL: Ja han passat 3 anys de la tardor del 2017. Una tardor que recordem amb una barreja d’emoció, sorpresa i dolor.

Emoció, pels moments viscuts com a poble en marxa cap a un somni mantingut durant 300 anys.

Sorpresa, quan ens vam veure sols, sense pràcticament suports, davant d’un estat que no va tenir ni ha tingut recança en reprimir de totes les maneres possibles el nostre moviment.

I dolor, molt dolor, en veure la situació en la que es troben els nostres dirigents: empresonats, exiliats o encausats.

Un any més s’acosten les festes de Nadal, unes festes que, per quart o tercer any consecutiu, part dels nostres dirigents hauran de seguir passant a la presó. L’alleujament del 3r. grau va ser un miratge que va durar ben poc i la pandèmia de la Covid un agreujament de les condicions de vida a la presó: actualment estan pitjor del que havien estat fa mesos.

Davant d’aquesta situació les entitats independentistes de la Garrotxa, Òmnium, Assemblea i ADL proposen una campanya comarcal per a reclamar “PER NADAL TOTS A CASA!”

Durant tot el dissabte dia 28, al centre d’Olot i a l’entrada d’alguns centres comercials es repartiran, gratuïtament, banderoles per penjar a balcons i finestres amb aquest lema. També es podran recollir del 30 de novembre al 4 de desembre i de 6 a 8 del vespre a les seus d’Òmnium o de l’ANC. Tots els pobles de la comarca també participen en aquesta campanya i disposaran de banderoles per qui les vulgui.

Aquestes entitats demanen que tota la comarca faci seu aquest clam i ho manifesti amb aquesta acció.

Seguint amb la campanya, el diumenge 13 de desembre està prevista una marxa de cotxes i motos que creuarà gran part de la Garrotxa per fer ben visible aquest clam i a la que tothom s’hi podrà sumar. Se’n donaran detalls més endavant.

Moltes vegades durant els últims anys hem cridat: “No esteu sols!” adreçant-nos a tots els represaliats pel Procés; amb aquestes accions refermem aquest suport.

Aquestes campanyes, però, no ens fan oblidar les nostres grans reivindicacions: AMNISTIA per a tots els encausats pel Procés com a única via per retornar a la política el que mai havia de passar pels jutjats i INDEPENDÈNCIA  com a única solució pel futur de Catalunya.

Info: Òmnium, Assemblea i ADL

Comparteix-ho amb els teus amics: