Òmnium Garrotxa instal·larà aquest diumenge davant de Sant Esteve, l’exposició AMNISTIA, ARA!

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest diumenge, 17 de gener, de les 10 del matí a les 2 del migdia i davant de Sant Esteve d’Olot, Òmnium Garrotxa instal·larà l’exposició AMNISTIA, ARA!, dins la campanya AMNISTIA, FEM-NOS LLIURES que porta a terme l’entitat.

El seu objectiu és recollir totes les signatures possibles perquè la Llei d’Amnistia arribi i pugui ser aprovada al Congrés dels Diputats el proper mes de març, amb el màxim suport ciutadà possible.

L’exposició és una gran instal·lació que té 200 cel·les amb imatges dels presos polítics, exiliats i persones represaliades, amb bolígrafs fent de barrots. Traient aquests bolígrafs de les cel·les, es podrà signar per l’amnistia i, d’aquesta manera simbòlica s’estarà alliberant els empresonats i represaliats.

Portem a terme aquesta campanya perquè estem fermament convençuts que només l’amnistia reverteix la repressió que estant patint més de 2.850 persones i perquè l’amnistia és també el gran consens de país a la repressió de l’Estat.

Sabem que ens trobem en confinament municipal, però la campanya a la nostra comarca no s’acabarà aquest diumenge, durarà fins al mes de març. Es pot signar passant pel local que l’entitat té a Olot, al C/Sant Pere Màrtir, 20 baixos, tots els dijous de 6 a 8 del vespre; també a la llibreria Drac, al Pg d’en Blay. Una altra opció és descarregar-se el full, amnistiaara.cat , imprimir-lo, signar-lo i tirar-lo a la bústia del local d’Òmnium Garrotxa. L’entitat s’encarregarà de fer-los arribar a destí. En aquests moments s’està treballant per oferir punts de signatura a diferents llocs de la comarca i també organitzar parades a altres pobles. Ja s’anirà informant.

Fent una mica d’història… El dilluns 14 de desembre, a 2/4 d’1 del migdia i a la presó Model de Barcelona, es va celebrar un acte conjunt de partits i societat civil impulsat per Òmnium Cultural per presentar la Llei d’Amnistia, aprovada el dijous d’aquella mateixa setmana al Ple del Parlament.

Posteriorment, es va engegar una campanya de recollida massiva de signatures per portar aquesta Llei d’amnistia al Congrés dels Diputats durant el mes de març.

I aquí estem! Signa tu també per l’Amnistia!! Perquè entre tots puguem fer possible que el Congrés de Diputats l’aprovi i l’apliqui.

Info: Òmnium Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics: