ACTE CANCEL·LAT: Òmnium Garrotxa presenta una instal·lació que representarà a totes les persones represaliades des de la tardor del 2017

Comparteix-ho amb els teus amics:

ATENCIÓ: Acte cancel·lat fins a nova data.

Òmnium Garrotxa presenta una instal·lació que representarà a totes les persones represaliades des de la tardor del 2017

Dissabte 28 de novembre, de les 11 del matí a les 6 de la tarda i davant de l’església de Sant Esteve, Òmnium Garrotxa presenta una instal·lació formada per 50 fotografies diferents que representen tot el ventall de les més de 2850 persones represaliades des de la tardor del 2017 fins a l’actualitat. Aquesta instal·lació, composta per 200 cel·les amb 1600 barrots fets amb bolígrafs, permet que les persones puguin anar retirant els barrots i d’aquesta manera, alliberar els represaliats, signant la carta que amb motiu del tercer aniversari del seu empresonament, el 16 d’octubre, Jordi Cuixart va adreçar a Pedro Sánchez.

En aquesta carta l’insta a considerar l’amnistia com l’únic instrument per posar el comptador a zero i afrontar d’una vegada per totes un diàleg sense condicions i una negociació honesta per resoldre el conflicte. Es respectaran totes les mesures de seguretat.

Comparteix-ho amb els teus amics: