Omplen la biblioteca de l’Associació Amics del Tren Olot-Girona per escoltar la xerrada dels 20 anys de l’entitat

Comparteix-ho amb els teus amics:

Omplen la biblioteca de l’Associació Amics del Tren Olot-Girona per escoltar la xerrada dels 20 anys de l’entitat

Aquest passat dissabte 5 d’octubre a la tarda, l’Associació Amics del Tren Olot-Girona va portar a terme al local de l’entitat (c/ Terrassa, 5, 17800 Olot) la ponència «El tren d’Olot i la seva associació. Història i futur».

A la xerrada es va parlar de la feina que està portant a terme l’entitat en la recuperació i conservació tant de la documentació com del material de l’antic ferrocarril, així com dels projectes de futur encaminats a crear un espai on mostrar tot aquest material conjuntament amb la maqueta de la línia ferroviària Olot-Girona.

La conferència, presentada per Ignasi Riera i Antoni Serra, president i secretari respectivament dels Amics del Tren Olot-Girona, es realitzava amb motiu del 20è aniversari de la creació de l’entitat garrotxina.

Per commemorar aquests 20 anys, ja abans de l’estiu es va presentar la renovada imatge gràfica de l’associació i ara també s’ha encarregat la reedició del pin de la locomotora OG-22 del ferrocarril Olot-Girona, que feia força temps que estava exhaurit.