S’ampliaran els serveis a Olot de psicooncologia i es crearà d’un grup de gimnàs per a afectades de càncer de mama

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Fundació Oncolliga Girona ha ampliat aquest nou curs els serveis que ofereix als malalts de càncer de la comarca de la Garrotxa en col·laboració amb l’Hospital d’Olot.

Segons ha explicat Roser Grabulosa, delegada d’Oncolliga a Olot, gràcies a les aportacions dels socis i de les persones que col·laboren en les activitats benèfiques de l’entitat s’ha pogut reforçar el servei de psicooncologia i s’ha creat un grup de gimnàs per a afectades de càncer de mama.

Així, la incorporació d’una nova psicooncòloga, Teresa Feliu, ha permès ampliar aquest servei en un 80%, passant de 32 a 56 hores de visita mensuals. D’aquesta manera, Oncolliga espera poder donar resposta a totes les persones de la comarca que necessitin aquest servei.

Pel que fa al grup de gimnàs per a afectades de càncer de mama, entrarà en funcionament el pròxim 5 d’octubre i anirà a càrrec del fisioterapeuta Ramon Font. Les sessions se celebraran cada dimecres a les 3 de la tarda a l’Hospital d’Olot. Totes les afectades de càncer de mama que hi estiguin interessades es poden inscriure trucant al telèfon 637 369 606, de dilluns a divendres, de 08.00 h a 15.00 h.

Festival de la Fruita el 7 d’octubre

L’entitat continua també endavant amb la seva tasca de promoció d’hàbits saludables com a eina per prevenir el càncer. El pròxim 7 d’octubre la delegació olotina celebrarà, un any més, el Festival de la Fruita, una activitat educativa i preventiva en la qual participaran 190 alumnes de tercer de primària d’Olot i comarca. L’activitat, que tindrà lloc a la Sala El Torín, forma part del catàleg de recursos educatius de l’Institut Municipal d’Educació (IME).