Òpera del 1714

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot ha programat un concert d’òpera amb la música que s’escoltava a les corts barcelonines durant el segle XVIII. Aquest concert és una de les propostes d’activitats que l’ICCO i les entitats de la ciutat d’Olot organitzen amb motiu del Tricentenari.

20140326.Vespres d'Arnadí

La música ha estat una companya fidel de l’esplendor de les corts al llarg de la història. La ciutat de Barcelona va ser seu del llinatge dels Habsburg en l’època convulsa de la Guerra de Successió i va tenir el privilegi de comptar amb un tast de l’esplendor musical del començament del segle XVIII.

Amb el concert L’últim Habsburg –dissabte 29 de març, 20 h, Teatre Principal d’Olot- reviurem una part de l’art musical d’aquells temps. El repertori l’interpretaran el grup barroc Vespres d’Arnadí i la soprano María Hinojosa, dirigits per Dani Espasa.

Les entrades per a aquest concert valen 12 euros, 10 si es compren de forma anticipada. La venta és a través del web de l’Institut de Cultura www.olotcultura.cat o bé de forma presencial al Teatre o a Can Trincheria.