Organitzacions de la Garrotxa mostren el seu rebuig per l’assassinat masclista a Sant Joan les Fonts en un escrit conjunt

Comparteix-ho amb els teus amics:

Algunes organitzacions i entitats de la Garrotxa, han realitzat un escrit conjunt de suport per l’assassinat masclista d’aquest passat dissabte 6 d’octubre a Sant Joan les Fonts. L’escrit el signen La Dalla Feminista, Alliberem-nos, Taula Social de Gènere, UCFR, Ateneu Popular Mala Petja, Greda, Núria Social, Resilience.earth, CNT, CUP Olot, ERC Olot i CUP Sant Joan les Fonts.

Canalitzem la nostra ràbia a través d’aquestes paraules que es transformaran en esperança.

Avui, curem el nostre dolor amb abraçades i llàgrimes cap a les filles, familiars, veïnes, el poble i la comarca.

Avui, recordem la por, la impotència de totes les dones que han de viure, i viuen, aquestes situacions de maltractament de manera quotidiana, sense sentir-se protegides ni emparades pel nostre sistema social, policial i judicial.

Demà, seguirem teixint una comunitat basada en el bon tracte, l’equitat i la sororitat.

Demà, a casa, al carrer i a l’escola, seguirem qüestionant-nos la manera com ens estimem i ens relacionem.

Demà, seguirem lluitant perquè les polítiques masclistes no siguin còmplices d’aquests assassinats.

Demà, seguirem reivindicant que les institucions han de destinar més diners a la prevenció i a l’acompanyament abans, durant i després de la denúncia.

Però… Si tu no formes part del canvi, individual i col·lectiu, seràs còmplice dels feminicidis i la violència patriarcal.

Signat per: La Dalla Feminista, Alliberem-nos, Taula Social de Gènere, UCFR, Ateneu Popular Mala Petja, Greda, Núria Social, Resilience.earth, CNT, CUP Olot, ERC Olot i CUP Sant Joan les Fonts.