ORGULLOSOS DE FORMAR PART DE LA UNIÓ ESPORTIVA OLOT

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aprofitant que la Unió Esportiva Olot jugava a les 12:00 del migdia la Grada d’Animació va organitzar un dinar post-partit i va convidar-hi als membres de la junta directiva i als jugadors del primer equip que van acceptar encantats. Amb de la victòria davant el líder l’alegria va ser la protagonista de la trobada que va tenir moments per a tot. Més de 110 persones es van trobar a una masia – cedida pel Restaurant El Setrill- de la Pinya, a la Vall d’en Bas, per menjar calçots i paella de muntanya (gràcies a Arrossades Garrotxa), de postres coca de llardons de Can Carbasseres.

IMG_9952

També hi va haver moments per a parlaments, els més menuts van reeivindicar l’orgull que senten de poder dir que són de la Unió Esportiva Olot. El president, Joan Agustí, va agrair a la Grada el suport donat durant aquests mesos que l’equip que l’equip no ha sumat 3 punts. També Arnau Sala va agraïr la rebuda i va demanar als aficionats de la UEO que “no perdeu això que teniu, que és més important que les victòries, que els jugadors i fins i tot que el futbol”.

IMG_99471

Després del dinar, fins i tot hi va haver temps per fer un partidet de futbol entre els jugadors del primer equip i la mainada allà present.

Be_ESmNIQAAjlIY.jpg-large

Be_EIJ9IYAAne6v

Comparteix-ho amb els teus amics: