Pàdel per Catalunya a Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest proper cap de setmana, 5 i 6 d’abril, tindrà lloc al CPS Sant Joan les Fonts el projecte “Pàdel per Catalunya”, una iniciativa esportiva que neix de la iniciativa del garrotxí Valen Perez que, amb ganes de dinamitzar l’esport català i reivindicar la independència de Catalunya ha unit els clubs de pàdel adherits perquè realitzin una diada especial, reivindicant de manera esportiva una jornada on tots els participants portaràn samarretes especials per l’ocasió amb groc i vermell. A dia d’avui ja hi ha més de 1.850 samarretes demanades, per tant, un èxit total al tractar-se de la primera edició.

00102042014

La data escollida ha estat el cap de setmana del 5 i 6 d’abril. Així doncs, els 20 clubs adherits de Catalunya prendran la seva pròpia decisió d’organitzar la diada, o bé dissabte, o bé diumenge, o bé els dos dies. El CPS Sant Joan ha programat la jornada durant tot el cap de setmana, amb més de 40 parelles inscrites entre nois i noies; de cada sexe se n’han fet dues categories (or i plata). El dissabte 6 jugaran la categoria plata i el diumenge els d’or, ambdós dies es començarà la diada al voltant de les 9:00h i s’acabarà a mitja tarda, a excepció del dissabte que al tenir més inscripcions de plata s’allargarà més. Pels participants de Sant Joan hi haurà pica-pica per a tots i un sorteig de dues pales.

Per arrodonir aquesta activitat el proper divendres 11 d’abril es farà un sorteig a les 18:00 al Club de Sant Joan les fonts, amb premis importants: creuer, viatge en globus, restaurants estrella michelin, vamcats, material de pàdel, hotel, televisor, rellotges marea…