Partit de la UE Olot a benefici d’Integra

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper dimecres 3 d’octubre a les 19h a l’Estadi Municipal, la UE Olot jugarà el partit benèfic amb Canet Roussillon. La iniciativa s’inclou en els actes de commemoració dels 50 anys d’Integra.

A finals dels anys 60, quan Integra va començar a caminar, tenia un gran objectiu: disposar d’una escola d’educació especial, per poder escolaritzar a tots els alumnes amb discapacitat intel•lectual de la comarca.

Aquest objectiu era molt ambiciós, a tots nivells, però especialment en l’àmbit econòmic.

Si 50 anys després INTEGRA s’ha consolidat i ha crescut, és gràcies a les persones que van fundar l’entitat, a l’administració i als socis, però també gràcies a les entitats de la ciutat que van col·laborar econòmicament organitzant actes benèfics per recaptar fons per l’escola.

Una d’aquestes entitats és la UE Olot, en aquella època la UNIÓN DEPORTIVA OLOT, que des del primer moment va organitzar diversos partits benèfics a favor de l’escola.

L’objectiu de celebrar l’aniversari recordant la col·laboració del club en els inicis d’Integra vol posar en relleu dos aspectes:

• La importància de la societat civil i les entitats olotines en la posada en funcionament i consolidació de l’entitat. La UE Olot és un exemple d’aquestes entitats i INTEGRA és un exemple del resultat de la suma d’esforços al llarg d’aquests 50 anys.
• Els valors que ens defineixen i que són compartits:
– COMPETITIVITAT: Progrés personal i assoliment dels objectius.
– COMPROMÍS: L’èxit depèn de l’esforç de tots.
– ESPERIT D’EQUIP: Solidaritat, junts anem més lluny.
– HUMILITAT I RESPECTE: Acceptació de la diferència.
– INCLUSIÓ: Tots n’hem de formar part.

Tots aquests valors estan representats en aquest partit benèfic que se celebrarà el dimecres 3 d’octubre a les 19 hores a l’Estadi Municipal, entre la UE Olot i el Canet Roussillon. L’entrada tindrà un cost de 5 euros que es destinaran a Integra.

Des de la UE Olot i Integra ens farà molta il•lusió que els garrotxins ens acompanyin el dia del partit i que, de nou, col·laborin amb els nostres projectes, igual com fa 50 anys, compartint futbol i valors.

Comparteix-ho amb els teus amics: