Pas a Pas Teatre va divertir d’allò més els espectadors santjoanencs

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat diumenge, dia 2 de desembre, la companyia de teatre olotina “Pas a Pas teatre” va dur a terme la representació de la seva obra “L’estiuet del senyor Martí”, una comèdia amena i divertida on els seus protagonistes viuen diferents embolics i situacions d’allò més còmiques.

L’obra va ser molt ben rebuda per part del públic assistent, on les rialles i el bon ambient va ser la tònica dominant. La companyia, que està de gira per la Garrotxa amb aquesta obra, va demostrar un bon ritme i capacitat de memorització, alhora que presentava unes caracteritzacions molt ben definides.

La representació s’emmarcava dins la programació del Desembre Cultural a Sant Joan les Fonts, donant el tret de sortida a tot el programa que s’ha preparat per aquest mes. La companyia de teatre Tres Colades de Sant Joan les Fonts ja s’ha posat en contacte amb Pas a Pas teatre per dur a terme un intercanvi amb ells per poder anar a representar l’obra “El carrer” a Olot, al local on Pas a Pas realitza les seves representacions.