‘Passaport Olot’, la nova campanya promocional del comerç, hostaleria i agències de viatges

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ajuntament d’Olot i DinàmiG -conjuntament amb l’Associació de Comerciants d’Olot i l’Associació Professional d’Empresaris d’Hostaleria de la Garrotxa- impulsen una nova campanya de promoció i reactivació econòmica a través de la qual se sortejaran 100 xecs de 100 euros.

Passaport Olot. Aquest és el nom de la nova campanya promocional que impulsa l’Ajuntament d’Olot a través de DinàmiG, amb el suport de l’Associació de Comerciants d’Olot i l’Associació Professional d’Empresaris d’Hostaleria de la Garrotxa per fomentar, potenciar i promocionar el comerç i l’hostaleria d’Olot així com les agències de viatges de la ciutat. La iniciativa es porta al plenari de l’Ajuntament d’Olot d’aquest dijous, 17 de juny.

L’objectiu d’aquesta nova campanya és sumar esforços per acompanyar i donar suport a aquells establiments que s’han vist més afectats per la crisi arran la pandèmia de la COVID-19. La nova promoció se suma a altres accions com l’Olot+50 i l’aplicació Garrotxa Approp així com l’Ajut 500, 1000 i 3000 que l’Ajuntament d’Olot ha impulsat per combatre els efectes de la COVID-19 a diversos àmbits i activitats econòmiques de la ciutat  amb la voluntat de garantir-ne la viabilitat. Alhora, la nova iniciativa forma part del Pla de Reactivació Econòmica d’Olot i la Garrotxa que l’Ajuntament d’Olot, juntament amb el Consell Comarcal de la Garrotxa, van engegar i han anat implementant per coordinar esforços, donar suport i fomentar tots els agents, sectors i entitats de la ciutat.

Agències de viatges, un dels sectors més afectats

Les restriccions de mobilitat implementades per evitar la propagació del coronavirus han afectat de forma més profunda i perllongada a determinats sectors, entre ells les agències de viatges. Arran de l’evolució de la pandèmia, els canvis en les normatives de prevenció i l’avançament en la vacunació; el sector ha començat a detectar possibilitats de reactivació de cara a aquest estiu i finals del 2021.

D’aquí la voluntat de la campanya ‘Passaport Olot’, que vol contribuir al consum local així com la promoció de les agències de viatges a través del sorteig de 100 vals  de regal de 100 euros per poder utilitzar a qualsevol de les agències de viatges d’Olot, sempre que es realitzi una despesa mínima de 200 euros.

Mecànica del sorteig

Per emportar-se un dels premis només caldrà participar en el sorteig d’Instagram que s’ha previst. Del 25 de juny i fins al 15 de juliol, tothom que desitgi emportar-se un dels xecs de regal caldrà que:

  • Publiquin una imatge o vídeo a Instagram on es pugui confirmar i mostrar que ha gaudit d’un àpat a un local d’hostaleria d’Olot o que ha adquirit un producte d’un comerç de la ciutat.
  • L’usuari o usuària cal que publiqui la imatge o vídeo al seu mur etiquetant els comptes de Descobreix Olot, l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) i l’Associació Professional d’Empresaris d’Hostaleria de la Garrotxa i, en el seu text de la publicació cal que inclogui l’etiqueta: #PassaportOlot. S’hi pot participar tantes vegades com es desitgi.
  • L’usuari o usuària ha de ser major de 18 anys i disposar d’un perfil públic.

Pel que fa a l’entrega dels premis:

  • El sorteig i entrega dels premis portarà a terme el pròxim 16 de juliol a DinàmiG.
  • Els premiats podran recollir el seu val de regal des del 16 de juliol fins al 23 de juliol a les oficines de DinàmiG, situades al carrer Bisbe Lorenzana, 15 d’Olot.
  • Cada guanyador tindrà dret a un únic val de descompte de 100 euros.
  • Els guanyadors podran fer ús dels 100 euros de regal per a la realització d’un viatge o escapada durant tot l’any 2021.

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament d’Olot preveu generar un impacte de 20.000 € per a les agències de viatges i s’ha previst destinar-hi un total de 10.000 euros del Fons de Reactivació Econòmica del Consistori.

Comparteix-ho amb els teus amics: