Per poder continuar endavant amb l’Espai Cràter, l’Ajuntament d’Olot deixarà de fer les fires de l’Embo­tit i Orígens, el fes­ti­val Veus i l’Olot x 2

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ajuntament d’Olot, al no haver pogut incrementar els impostos un 10% ha decidit castigar als olotins deixant de fer les fires de l’Embo­tit i Orígens, el fes­ti­val Veus i l’Olot x 2, per estalviar-se 200.000 euros.

El capritx de l’equip de govern de Pep Berga (JxCat) per l’Espai Cràter i el manteniment d’altres despeses innecessàries per la ciutat continua. Segons explica el Punt Avui. Al no poder apujar l’IBI tant com estava previst, l’Ajuntament d’Olot, ha decidit retallar del pressupost uns 200.000 euros, deixant de fer, de moment el 2020, les fires de l’Embo­tit i Orígens, el fes­ti­val Veus i l’Olot x 2 i algunes activitats de l’Àrea de Cultura.

Segons el regidor de Promoció econòmica d’Olot, Estanis Vayreda en un comentari al nostre Facebook: “El finançament de l’Espai Cràter (que és una inversió i es financia amb el 80% de recursos externs) no té res a veure amb el finançament d’esdeveniments”.

Per al 2021 es podria tornar a “recuperar” alguna d’aques­tes acti­vi­tats, que malgrat que no tenien gaire repercussió econòmica per la ciutat, emplenava de vida els carrers.