Per primera vegada l’Orfeó Popular Olotí participarà al Festival Lluèrnia

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dissabte i per primera vegada l’Orfeó Popular Olotí participarà del programa de Lluèrnia, el festival del foc i de la llum d’Olot, amb una instal·lació als baixos de l’entitat.

Duaita Prats signa la mostra titulada ‘Dones màgiques de llum i aigua’, un bosc encantat que transportarà els passejants fins al món oníric de les dones d’aigua o dones encantades esculpides per l’artista olotina. La instal·lació podrà ser descoberta al carrer Bellaire durant el temps que transcorri l’edició 2019 del festival, concretament a Cal Fat, espai que fa pocs anys va incorporar-se als locals de l’Orfeó Popular Olotí.

Aquesta és la segona vegada que l’ateneu olotí utilitza l’aparador de Cal Fat per participar activament de la programació cultural de la ciutat, després que l’any passat acollís un dels diorames de la Mostra de Pessebres d’Olot. L’Orfeó és una de les quatre entitats que enguany s’han sumat al programa de Lluèrnia per engrossir les propostes del reconegut festival olotí amb una instal•lació a peu de carrer.

Els visitants de Lluèrnia que vulguin descobrir més mostres de l’art de Duaita Prats, tindran l’oportunitat d’accedir a l’interior de l’espai Cal Fat de l’Orfeó, on descobriran la mostra que l’artista ha titulat ‘Fragments’ i on repassa algunes fites de la seva trajectòria.