Pere Garriga guanya un exitós XX Ciutat d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Bona jornada i bona participació en el XX Obert Internacional Ciutat d’Olot

Aquest passat dissabte 27 de juliol es va disputar el XX Obert Internacional Ciutat d’Olot amb la participació de 114 jugadors (26 titulats, 3 Grans Mestres i 11 nacionalitats diferents), en un marc fantàstic com és la sala Torin.

El clar campió del torneig va ser el jove Mestre Internacional del Mollet Pere Garriga amb 8 punts. Van completar el podi els Grans Mestres Viktor Moskalenko i Levan Aroshidze (tots dos amb 7,5 punts). El millor jugador local va ser per en Luis Antonio Terry, la millor jugadora l’Ainhoa Casares del Llinars i el millor sub 14 pel jugador del Colon Sabadell Daniel Salinas.

Cal destacar el gran nivell de jugadors que hi va haver en el torneig, el gran nombre de participants en tocar el record de 124 jugadors, l’excel·lent organització i qualitat de la sala que va ser destacada per molts jugadors, i finalment també la gran feina de l’àrbitre internacional Vladimir Zaiats i del seu assistent.

A l’entrega de premis (que aquest any van ser considerablement més elevats, superant els 2.000 € per un sol dia) van assistir-hi els regidors de l’ajuntament Estanislau Vayreda i Aniol Sellabona, la membre de la Federació catalana Teresa Muñoz i el president de la federació gironina Albert Badosa.

CONSULTAR CLASSIFICACIONS AQUÍ

Abel Làzaro aconsegueix un 6è lloc en el campionat d’Espanya sub18

Abel Làzaro aconsegueix un 6è lloc després de perdre en l’última ronda contra el campió a la taula 1 en el campionat d’Espanya sub18 disputat a Salobreña, Granada. Millor català i la sorpresa de tot el torneig, jugant a un nivell espectacular i fent un resultat històric pel club.

Imagen

Info i fotos: Club Escacs Olot

Comparteix-ho amb els teus amics: