Pere Ribes aconsegueix una 3a posició en 200 m esquena en el Campionat d’Espanya Absolut de Clubs de Natació Adaptada

Comparteix-ho amb els teus amics:

El nedador olotí del CN Olot, Pere Ribes aconsegueix uns grans resultats en el seu pas durant el Campionat d’Espanya Absolut de Clubs de Natació Adaptada que es va celebrar a Lloret de Mar.

http://www.cnolot.cat/media/user/images/20210605_cnolot_natacio_pere_ribes_campionat_espanya_absolut_clubs_natacio_adaptada_lloret_de_mar_01.jpg

Ribes va obtenir una 3a posició d’Espanya en els 200 m esquena, baixant en 10 segons la seva millor marca personal, que suma un altre èxit en la seva carrera esportiva.

Durant la doble jornada va nedar en les proves dels 100 m esquena, quedant en 8a posició d’Espanya absoluta, millorant en 3 segons la seva millor marca personal; en 50 m esquena va obtenir la 13a posició i finalment, en 50 m braça va quedar en 21 posició, aconseguint mantenir el seu millor temps.

El campionat es va celebrar a la piscina de Lloret, amb la participació de 65 clubs de natació d’arreu de l’Estat i amb 200 participants. El nivell de la competició va ser molt elevat, fet que encara fa més meritori els èxits del nedador del CN Olot, ja que van participar alguns esportistes amb plaça per participar en els Jocs Paralímpics de Tòquio, i altres buscaven participar en aquesta última prova per aconseguir també un lloc.

Info: Club Natació Olot