Pere Ribes al Campionat d’Espanya Absolut de Natació Adaptada per Comunitats Autònomes

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest cap de setmana es va disputar el Campionat d’Espanya Absolut de Natació Adaptada per Comunitats Autònomes, celebrat a la piscina M86 de Madrid.

La competició era organitzada per la Federació Espanyola d’Esports per Cecs (FEDC), la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF) i la Federació Espanyola d’Esports per Persones amb Paràlisi Cerebral i Danys Cerebrals Adquirits (FEDPC).

El Campionat va acollir 256 nedadors i nedadores de 16 Comunitats Autònomes. La selecció Catalana va comptar amb 8 nedadors, un d’ells el nedador del CN Olot, Pere Ribes. Pere va participar en cinc proves individuals: 100 lliures, 100 esquena, 50 braça, 50 esquena i 50 lliures, i va batre la seva millor marca personal en cadascuna d’elles. Un progrés més que notable per en Pere en aquesta temporada, tan a nivell de temps i resultats, com en millora tècnica dins l’aigua. A més, Pere Ribes també va participar en el relleu de 4×100 lliures que va disputar la selecció catalana dins la categoria de s11 i s13 (categories de nedadors de cecs), i es van emportar la primera posició. La comunitat de Catalunya va aconseguir el segon lloc en aquest campionat.

Després de quatre sessions de més de cinc hores cadascuna, realitzades entre dissabte i diumenge, els resultats d’en Pere van ser més que excel·lents. Un campionat que de ben segur ha sigut tota una experiència, on ha pogut compartir piscina amb nedadors d’elit i paralímpics, a més d’aconseguir els millors resultats fins ara a nivell personal.

Info i fotos: CN Olot

Comparteix-ho amb els teus amics: