Pere Ribes queda 6è d’Espanya en els Campionats AXA de Promeses Paralímpiques de natació

Comparteix-ho amb els teus amics:

Pere Ribes queda 6è d’Espanya en els Campionats AXA de Promeses Paralímpiques de natació

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Valdemoro, a la Comunitat de Madrid, els Campionats d’Espanya AXA de Promeses Paralímpiques de Natació en què els garrotxins Pere Ribes (Club Natació Olot) i Mahamadou Dambelleh (Club Natació Castellfollit) hi van participar acompanyats de l’entrenadora del Club Natació Olot, Olga Carnero.

Aquests campionats hi participen esportistes de diferents federacions d’arreu del país com la Federació Espanyola Discapacitat Física (FEDDF), la Federació Espanyola de Paràlisis Cerebral (FEDPC), la Federació Espanyola de Discapacitat Intel·lectual (FEDI) i Federació Espanyola d’Esports per a Cecs (FEDEC). Això fa que siguin uns campionats molt multitudinaris amb més d’un centenar de nedadors i nedadores de totes les categories.

Pere Ribes, del Club Natació Olot, va participar per part de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs (FCECS) i va competir en les proves de 100 esquena, aconseguint la 1a posició d’Espanya de la categoria infantil, amb un temps de 1′ 29″ 7, baixant 6 segons de la seva millor marca i aconseguint 430,4 punts. En 50 metres esquena, també va aconseguir quedar en 1a posició de la categoria infantil, amb un temps de 48″ 14, amb una puntuació de 420,5 punts.

En 100 metres braça va quedar en 3a posició, amb un temps de 1′ 49″ 4, aconseguint 267,3 punts. I finalment, en els 50 metres braça va quedar en 1a posició, amb una puntuació de 252,3 punts. En la modalitat per equips, va participar en les proves de relleus en el format 4×50 metres lliures mixtes, aconseguint una 5a posició i en 4×50 metres estils mixtes, aconseguint el 2n lloc.

En total, Ribes va obtenir 1370,5 punts, que el van situar en la 6a posició d’Espanya en la categoria infantil. La Federació Catalana d’Esports per a Cecs (FCECS), en la que participava Pere Ribes, va quedar en la 7a posició en la categoria general per equips.

Info: CN Olot

Comparteix-ho amb els teus amics: