Petit incendi de vegetació a Pardines

Comparteix-ho amb els teus amics:

Fins a vuit dotacions terrestres i tres mitjans aeris han treballat en les tasques d’extinció del foc

Els Bombers de la Generalitat treballen per apagar un incendi de vegetació que s’ha declarat aquest dissabte al migdia dins del municipi de Pardines, al Ripollès. Els Bombers han rebut l’avís pels volts de tres quarts de dues i fins al lloc dels fets s’han desplaçat vuit dotacions terrestres i tres mitjans aeris. En poc temps, els efectius han pogut aturar el cap i el flanc esquerre que ha anat a parar a uns camps. Posteriorment, tots els esforços s’han concentrat en el flanc dret, el més actiu. Pels volts de les quatre de la tarda, els Bombers ja havien aconseguit estabilitzar la cua i estaven repassant les dues línies del flanc dret. En principi, fonts dels Bombers assenyalen que es tractaria d’un incendi de petites dimensions, que ha cremat majoritàriament vegetació i esperen tenir-lo controlat en les pròximes hores.

Cedida pels Bombers de la Generalitat Pels volts de dos quarts de cinc del 12 de març del 2016, els Bombers han donat per estabilitzat l'incendi que s'ha produït aquest dissabte a Pardines, al Ripollès.

Foto: Cedida pels Bombers de la Generalitat
Pels volts de dos quarts de cinc del 12 de març del 2016, els Bombers han donat per estabilitzat l’incendi que s’ha produït aquest dissabte a Pardines, al Ripollès.