Pilarín Bayés, Ada Perellada i Fina Puigdevall al cicle de xerrades sobre la dona

Comparteix-ho amb els teus amics:

El dissabte 11 d’octubre se celebrarà la primera conferència del Cicle de xerrades sobre la dona. Quatre sessions, cadascuna dedicada a una temàtica concreta, conduïdes per dones expertes en el tema en qüestió. Entre d’altres hi participaran Pilarín Bayés, Ada Perellada o Fina Puigdevall.

En relació a l’exposició “Les alumnes de Berga, pintores olotines desconegudes”, que es pot veure al Museu de la Garrotxa fins al 18 de gener i que s’ha organitzat en relació a l’Any Berga i Boix, es farà un cicle de quatre xerrades sobrela dona. Seranquatre sessions que comptaran amb la participació de dones de diferents disciplines, segons la temàtica del dia, que parlaran de la seva experiència professional i personal.

El programa de les xerrades és el següent:

Dissabte 11 d’octubre
“La dona en el món de l’art”
A càrrec de Sussi Arnau, professora d’Història de l’Art

Dissabte 18 d’octubre –Sant Lluc-
“La dona creadora”
A càrrec de Pilarín Bayés, dibuixant i ninotaire i Àfrica Fanlo, il·lustradora
Conduirà l’acte Anna Torrent, professora i ex-regidora de cultura d’Olot

Dissabte 25 d’octubre
“La dona i l’art de la cuina”
A càrrec d’Ada Parellada (Restaurant Semproniana de Barcelona), Rosa Valls (La Cuina de Sils) i Fina Puigdevall (Les Cols d’Olot)

Dissabte 15 de novembre
“La dona treballadora”
A càrrec de Montserrat Planas (treballadora de La Cooperació Fabril d’Olot), Marta Mingo(responsable de la fleca La Llavor d’Olot) i Fina Soler (directora de l’Institut Bosc de la Coma).
Totes les xerrades seran a les 18 h, al Museu de la Garrotxa i l’entrada serà gratuïta. A més, tindran traducció al llenguatge de signes.

La dona en el món de l'art. Xerrada a Olot a càrrec de Sussi Arnau