Pilarín Bayés, rebrà el premi La Mirada Oberta a Vallfogona

Comparteix-ho amb els teus amics:

La dibuixant de Vic, Pilarín Bayés, és la personalitat homenatjada enguany en el premi La mirada Oberta que se celebra per tercer any.

El premi LA MIRADA OBERTA és un reconeixement dins l’àmbit català a algú que per trajectòria hagi destacat, en literatura, ciència, art, esport, pensament… Està inspirat en el relliquer (una edificació religiosa oberta als quatre vents) davant la qual es fa l’acte, a l’aire lliure.

L’acte tindrà lloc aquest diumenge 30 de juliol a 2/4 de 12 del matí i sol tenir una durada d’una hora. La benvinguda la dóna l’alcaldessa. Es presenta la persona homenatjada i la persona encarregada de fer-ne una glossa. En aquest cas serà la Pilar Espona. Tot seguit –i a càrrec de membres del grup local La Fogona i de Carme Rovira–, es fa una breu lectura poètica. Després es lliura el premi.

La primera edició es va fer el 2015, dins del Memorial Josep M. Jubells (rector que fou de Vallfogona, mort en accident de trànsit) i es va concedir a Jordi Baijet i Achón. L’any passat el premi el rebé el poeta Màrius Sampere i Passarell.

VÍDEO RELACIONAT:

Comparteix-ho amb els teus amics: