Plataforma per Catalunya (PxC) es dissol perquè la majoria dels seus afiliats marxen a Vox

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper dissabte 16 de febrer tindrà lloc l’últim congrés de Plataforma per Catalunya (PxC) on s’aprovarà transformar la formació en una Fundació per a preservar el seu patrimoni, idees i llegat polític.

El polèmic partit xenòfob Plataforma per Catalunya (PxC) realitzarà el proper dissabte 16 de febrer tindrà lloc l’últim congrés de Plataforma per Catalunya (PxC) on s’aprovarà transformar la formació en una Fundació per a preservar el seu patrimoni, idees i llegat polític. Una formació que es va néixer fa 17 anys donar-se a conèixer després d’encapçalar diverses manifestacions pels carrers de Premià de Mar en contra de la construcció unilateral per part d’aquest consistori d’una mesquita en el centre de la població.

Plataforma per Catalunya va estar a punt d’entrar al Parlament de Catalunya, així com al Congrés dels Diputats en els comicis dels anys 2010, 2011 i 2012, obtenint els nostres millors resultats en les eleccions municipals de l’any 2011 amb 67 regidors en 40 ajuntaments i 8 consellers comarcals en 7 consells comarcals.

Aquest grup va ser conegut per les seves polèmiques propostes i comentaris sobre la immigració, del suposat sectarisme de TV3 i també per les seves lluites contra el separatisme denunciant en els tribunals la consulta il·legal d’Artur Mes en el 2014 i fent famosa l’expressió el terme “casta política”.

Segons el consell executiu considera, que en l’actual escenari polític Plataforma per Catalunya (PxC) ja ha prestat el seu servei i proposarà als seus afiliats la suspensió de l’activitat política de PxC en veure com molts càrrecs intermedis i molts afiliats han pres la decisió d’afiliar-se a VOX.

Per altra banda en el congrés que tindrà lloc aquest pròxim dissabte 16 de febrer plantejarà la proposta de la creació d’una comissió gestora per a donar cobertura als nostres regidors fins a la fi d’aquest mandat, així com per a tancar tots els temes jurídics o administratius pendents, i crear paral·lelament una Fundació, amb el mateix nom de la nostra formació, amb l’objectiu de preservar el nostre patrimoni, marques, història i llegat polític i cultural; i formalitzar l’extinció de la militància.

Info: Consell Executiu de PxC