Pobre debat de les eleccions municipals d’Olot amb poca audiència

Comparteix-ho amb els teus amics:

Com cada quatre anys alguns mitjans locals s’ajunten per fer el debat a les municipals que enguany sembla que no ha tingut gaire interès per als olotins

Ahir es va fer el debat en directe a les eleccions a Olot i segons es desprèn de les reaccions a les xarxes socials, ha tingut un impacte gairebé nul, traslladat en audiències, es podria dir que no ha tingut cap mena d’interès.

Les causes podrien ser diverses, la principal podria ser la poca audiència general (segons dades oficials) dels principals mitjans locals ultra-super-subvencionats d’Olot, un horari massa d’hora on tothom està preparant el sopar o arribant a casa, nens, els deures dels nens, etc., etc. o que molta gent volia veure l’últim capítol de Joc de Trons.

Un altre de les causes podria ser que la campanya d’enguany és molt singular i atípica amb constants rodes de premsa diàries, constants debats paral·lels i interminables entrevistes per part de les principals formacions, fa que la gent ja tingui una idea de per on van els trets de les municipals.

La repercussió a les xarxes socials, que depèn de quins esdeveniments és el mirall de l’autèntica audiència i interès del públic, gairebé va ser mul, a Facebook quasi res de res i a Twitter, amb l’etiqueta de l’esdeveniment, traient les piulades dels mateixos mitjans o partits polítics, les persones que es varen interessar es podien comptar amb els dits de les dues mans.

Al cap de pocs minuts de començar el debat les bufetades a les xarxes anaven pels moderadors, principalment per l’Albert Brosa, l’únic que no té el títol de periodista, malgrat que diu que ho és. També les crítiques anaven per no haver-hi dones presentant el debat o als vídeos que es projectaven.

Pel que fa als alcaldables, a les xarxes (amb i sense l’etiqueta oficial de l’esdeveniment) va ser molt elogiat en Lluís Riera, per la seva senzillesa, claredat i fermesa defensant el poble i la seva gent. La resta d’alcaldables dintre del seu estil, a destacar el gran lideratge i seguretat a l’hora de parlar d’Anna Barnadas, possible nova alcaldessa d’Olot, segons els pactes que es poguessin fer després de les eleccions. La CUP Olot ja va deixar clar que no pactaria ni amb Berga ni amb Guix.

En Berga de Junts per Catalunya, va provocar la polèmica de la nit, per dir que no va rebre unes demandes de la PAH, cosa que al moment, la plataforma va demostrar que Berga suposadament mentia.

Poca cosa més a dir, d’un debat sense gaires sorpreses. Per cert, a fora del Teatre Principal estava en Mulleres amb la seva quadriga plorant perquè no el varen incloure al debat.

Escrit d’opinió per Rafel R.M.

Comparteix-ho amb els teus amics: