Pocacosa Teatre a Sant Joan les Fonts dins el programa cultural “Viu la Tardor”

Aquest dijous, dia 18 d’octubre, a les 18h a la Biblioteca Francesc Caula tindrà lloc l’actuació teatral “La Vaca que canta” de la companyia Pocacosa Teatre, una activitat gratuïta i adreçada a nens i nenes de 4 a 8 anys.

Aquesta és una activitat que forma part del programa cultural Viu la tardor a Sant Joan les Fonts. Un espectacle de contes on es fa un petit i simpàtic homenatge a tots aquells que es dediquen al món artístic (cantants, actors, músics, etc.), a l’esforç i la implicació emocional que suposa aconseguir un somni. La Vaca Sofia vol ser cantant d’òpera i fa tot el que pot per fer realitat el seu somni. Ho aconsegueix associant-se amb la Carlota, una directora d’orquestres, que també es desviu i fa tot el que pot per fer realitat el seu somni. Però, per arribar fins aquí, la Vaca Sofia passarà per diferents orquestres que busquen cantants, coneixerà diferents estils musicals, i reafirmarà que a ella realment el que estima, adora i deleix és l’òpera.

És un petit viatge musical on l’estil més remarcat és l’òpera. És una manera divertida i molt lúdica de fer conèixer aquest gènere poc usual en el món infantil i prou interessant per fer-lo descobrir i gaudir.

L’espectacle té una durada de 50 minuts, i l’entrada és gratuïta, però, degut a que l’aforament és limitat a només 30 infants, cal inscriure’s a la Biblioteca de dilluns a divendres de 17h a 20h (telèfon 972 29 03 80).