Podi per Clara Aulinas al II Aqua-Fasttriatlon Canal Olímpic de Catalunya

Comparteix-ho amb els teus amics:

Podi per Clara Aulinas al II Aqua-Fasttriatlon Canal Olímpic de Catalunya

El passat dia 30 de juny Castelldefels va acollir el II Aqua-Fasttriatlon Canal Olímpic de Catalunya, una cita imprescindible per qualsevol triatleta, i sobretot, pels aquatletes.

L’aquatló consistia en una semifinal que constava de 1 km nedant i 5 km de cursa a peu, i una final entre les 20 primeres classificades d’aquesta semifinal, on havien de realitzar 500 metres de natació i 2,5 km de córrer.

Clara Aulinas, del Club Natació Olot, va participar en aquest aquatló, i va aconseguir passar a la final entre les vint primeres, on va aconseguir la segona posició general i primera júnior.

Clara Aulinas convocada per la Selecció Catalana al Campionat d’Espanya de Triatló per Comunitats Autònomes

Clara Aulinas del CN Olot ha estat convocada per la Selecció Catalana per participar al Campionat d’Espanya de Triatló per Comunitats Autònomes. El campionat tindrà lloc el 6 i 7 de juliol a la localitat de Tres Cantos, de Madrid.

Cada comunitat pot portar un equip format per un màxim de 6 triatletes masculins i 6 triatletes femenines en categoria absoluta, i 4 triatletes masculins i 4 triatletes femenines en categoria escolar. Clara Aulinas ha estat seleccionada entre les 6 triatletes femenines absolutes que representaran Catalunya en aquest Campionat d’Espanya de Triatló per Comunitats Autònomes.

Foto: Equip de la Selecció Catalana entrenant-se al CAR de Sant Cugat abans dels campionats.

Info i fotos: CNO